Op

Openbare repetities

In de maanden december en januari plannen we openbare repetities in.
We doen dit voor een extra stukje toegankelijkheid.
Vaak is het mogelijk om tijdens (besloten) optredens te komen kijken, maar is het op het feest voor ons soms lastig om juist op dat moment ons even ‘los’ te maken van het feestgedruis en tijd vrij te maken om dan persoonlijk iemand te woord te staan.

Tijdens een openbare repetitie hebben we ruim de tijd om vragen te beantwoorden, eventuele verzoeknummers ten gehore te brengen en alvast kennis te maken onder het genot van een kopje koffie of thee. We bouwen voor de repetitie niet onze gehele setting (met licht) op, maar aan de hand van foto’s en informatie kunnen we wel laten zien wat de mogelijkheden zijn en dit afstemmen op jullie wensen.

Dus; Ben óf ken jij een bruidspaar, jubilaris, jarige of iemand die om welke reden dan ook een feest geeft en ReMixx graag wil boeken?
Wil je dan toch eerst wat meer informatie, kennis maken of juist iets speciaals horen?
Neem dan vandaag nog even contact met ons op!
We laten dan graag de mogelijkheden nog weten voor de komende periode.

Op

Elke dag op de hoogte blijven?

Ben jij benieuwd waar we afgelopen weekend gespeeld hebben? Of wil je weten wat ons op dit moment bezig houdt?

Onze actuele agenda vind je natuurlijk op onze site, maar op onze Facebook pagina plaatsen we vaak (tijdens onze optredens of daarna) foto’s of (live)video’s.
Op die manier ben je meteen op de hoogte van onze laatste bezigheden, kun je vrienden taggen in de foto’s, liken en delen.

Check daarom regelmatig onze Facebookpagina (én onze site natuurlijk)!