Deze vlotte, goedgebekte en bovenal vrolijke zangeres is alleen al een belevenis op zich op het podium.

Vanaf haar 12e is ze bezig met muziek. Naast piano speelt ze ook gitaar en accordeon.
Haar zangtalent werd wat later bij toeval ontdekt. Hierin heeft ze zich verder ontwikkeld en zingt inmiddels
ruim 8 jaar in het (semi) professionele circuit.

Van De Ascotband / Pepper, Get a Grip, Baywatch, Mixx tot bAmm, allen hebben gebruik gemaakt van haar (vocale) kwaliteiten.
Bij Remixx zal ze het grootste gedeelte van de leadzang op zich nemen, maar zal ze ook te zien zijn achter de toetsen of met gitaar.

Cindy is een podiumbeest, en dat merk je. Door de ervaringen van de afgelopen jaren, weet ze precies hoe ze haar publiek moet bespelen. De juiste interactie met mensen zorgen voor de juiste sfeer. Ze is inzetbaar als allround zangeres, waardoor er voor iedere gelegenheid de juiste nummers door haar ingezet zullen worden. Door haar enthousiasme en spontaniteit krijgt ze keer op keer de dansvloer vol.

Cindy houdt van persoonlijk contact, en niet alleen op het podium… Ze is altijd betrokken bij diverse opdrachtgevers en is ook altijd de vaste contactpersoon voor bruidsparen. Dit persoonlijke contact is in de aanloopfase naar het feest al een onderscheiding ten opzichte van alle andere bands. Alle wensen worden doorgesproken met Cindy, zodat er nog maar één ding hoeft te gebeuren tijdens ons optreden: FEESTEN!